ENGLISH HRVATSKI
Jelovnik

Gastronomska ponuda restorana El Bull temelji se na vrhunskim steakovima pripremljenim na moderan način, uz neprestano uvođenje gastronomskih noviteta kao i sezonskih kulinarskih specifičnosti.

Iznimno smo ponosni na kvalitetu naše gastro ponude. Naši steakovi su odležani na suhom i spravljenina lava grillu.

Pripremi hrane pristupamo sa puno brige i posvećenosti detaljima kako bi
Vaše zadovoljstvo bilo potpuno.

Dobar tek!

 


----- LAGANO -----

BEEF TARTAR, 85 kn
(Biftek, crumble od sira, maslac sa začinskim biljem, krema od luka, krema paprika)

UKISELJENA TUNA, 65,00 kn
(Tuna, ananas u papru, confitirana cherry rajčica, mlade salate u ulju od peršina)

SELEKCIJA SIREVA (2 osobe), 50,00 kn
(sir s tartufima, grana padanom, tvrdi ovčji sir, tvrdi kravlji sir, sir s pistacijom i rukolom)

WALDORF SALATA, 55,00 kn
(Pureći file, kisela jabuka, sezonska salata, orasi)

HLADNA PLATA EL BULL, 55,00 kn
(pršut, bresaola, vratina, sir s pistacijom i rukolom, tvrdi kravlji sir, sir s tartufima)




----- TOPLO -----

RIŽOTO KOZICE, 60 kn
(Krema šalša, panco crumble, kozice)

LASAGNE, 55,00 kn
(Junetina, krema aceto, začinsko bilje)

RAVIOLI PATKA, 65,00 kn
(Domaći ravioli, espuma mrkva-kurkuma, patka)

JAJE U SLAMI, 50,00 kn
(Sporo posirana jaja – sous vide, slama od krumpira, špek, jus)


Svako od ovih jela može biti obrok sam za sebe ili se poslužiti kao predjelo. Ukoliko Vam je previše, uvijek za predjelo možete naručiti pola porcije u pola cijene.



----- JUHE -----

CAPPUCINO OD KARAMELIZIRANOG CELERA, 20,00 kn

PILEĆI CONSOME, 20,00 kn





----- MESO I RIBA -----

LOSOS, 80,00 kn
(File lososa, domaca tjestenina, umak cikla-citrus-maslac)

SVINJSKA POTRBUŠINA, 65,00 kn
(Svinjska potrbusina, kukuruzni steak, kisela jabuka, umak med-chilli)

JANJECA POTKOLJENICA, 75,00 kn
(Kremasti domaci njoki, persin, crumble)

GOVEĐI OBRAZ, 80,00 kn
(Sporo kuhani govedi obraz, sotirano povrce, espuma hren, pohana tortica)

EL BULL BURGER, 90,00 kn
(Burger 100% junetina, domace pecivo, przeni krumpirici, barbecue umak)







----- STEAKOVI -----

Dry aged steakovi odležani su na suhom 60 dana i pečeni na lava grillu. Uz svaki steak poslužuju se 4 vrste priloga.


RIB EYE DRY AGED 300g , 140,00 kn

BIFTEK DRY AGED 250g, 150,00 kn

T-BONE DRY AGED 500g, 180,00 kn

RAMSTEK TAGLIATA DRY AGED 300g, 120,00 kn

CHICAGO STEAK 300g, 140,00 kn

Dry aged steakovi odlezani su na suhom 60 dana. Uz svaki steak poslužuju se pomno odabrani prilozi.




----- SLATKO -----

VARIJACIJA ČOKOLADE, 30,00 kn

CREME BRULEE, 25,00 kn

FRITULA, 30,00 kn

background